Wat een beleving met 30 gepassioneerde fietsers tijdens de RVV 2023

Wat een feest , wat een beleving , dankzij Jamie & Bernard een groep van 30 gepassioneerde buitenlandse fietsers voor het Flandrien Hotel mogen piloteren tijdens de Ronde van Vlaanderen , 4 maal midden in de koers gefietst , nadien de finale van de beide koersen gevolgd vanuit het Clubhouse , wat hebben we weer kunnen genieten van 2 fantastische koersen en onze buitenlandse gasten waren helemaal in de wolken van deze unieke fietservaring , het wordt niet meer beter , #liveyourdream #rvv2023 #fietsexperience
Dankzij het fantastische teamwork 🙏 Bernard ; Jamie ; Luc ; Frederik , …….

De fiets terug het middel om bedrijfsleiders te verbinden , warme en persoonlijke relaties op te bouwen en samenwerkingen op te starten.

https://www.linkedin.com/in/wimdevolder/recent-activity/